Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Het Nieuwsblad: Gemeentebestuur en lokaal dienstencentrum richten buurtrestaurant op

De gemeenteraad van Holsbeek bekrachtigde de samenwerking tussen de gemeente, het OCMW van Holsbeek en Het Lokaal Dienstencentrum. Klik op de afbeelding voor het artikel van Guido Govaerts (Het Nieuwsblad).

Reportage Het Journaal één 27/03/2020 (13.00 uur)

In het Journaal op één zat op vrijdag 27/03/2020 om 13.00 uur een stukje over het "vitrineconcerten" door Jonas Van Esch dat bij ons is doorgegaan. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken op het Youtube kanaal van onze vzw!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Infovergadering bouw Buurtzorghuis: Presentaties

Op maandag 18 november 2019 nodigden wij iedereen uit op onze eerste infovergadering over de bouw van het nieuwe buurtzorghuis.

Klik op de afbeelding om de presentaties van die avond te (her)bekijken!

Blog Filie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home

"Leef nu en geniet" is een blog van Filie, die vertelt over haar leven en alle dingen die haar pad hobbeliger maar ook boeiender maken. Daarbij staat ze ook stil bij dementie, en wat dit doet met haar en haar moeder. We zijn trots, sprakeloos, ontroerd ... door hun vorige post: "Dementie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home"

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

1 maand geleden

In de week van 14 tot 21 december vieren wij bij ons 'de Week van het Licht'. In thema hiervan zouden wij, op het grasveld vooraan, een groot hart willen vullen met allemaal kaarsjes als teken van warmte. Hierbij een warme oproep aan familieleden/buurtbewoners/... om deze week een kaarsje in een potje in het grote hart te komen zetten. Zo kunnen we samen zorgen voor extra licht en warmte in deze koude periode! ✨ ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook

2 maanden geleden

Wij zijn nog op zoek naar een teamcoach!Voor meer info 👉https://sintmargarethaholsbeek.be/vacature/teamcoach/ ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook