Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Het Nieuwsblad: Gemeentebestuur en lokaal dienstencentrum richten buurtrestaurant op

De gemeenteraad van Holsbeek bekrachtigde de samenwerking tussen de gemeente, het OCMW van Holsbeek en Het Lokaal Dienstencentrum. Klik op de afbeelding voor het artikel van Guido Govaerts (Het Nieuwsblad).

Reportage Het Journaal één 27/03/2020 (13.00 uur)

In het Journaal op één zat op vrijdag 27/03/2020 om 13.00 uur een stukje over het "vitrineconcerten" door Jonas Van Esch dat bij ons is doorgegaan. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken op het Youtube kanaal van onze vzw!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Infovergadering bouw Buurtzorghuis: Presentaties

Op maandag 18 november 2019 nodigden wij iedereen uit op onze eerste infovergadering over de bouw van het nieuwe buurtzorghuis.

Klik op de afbeelding om de presentaties van die avond te (her)bekijken!

Blog Filie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home

"Leef nu en geniet" is een blog van Filie, die vertelt over haar leven en alle dingen die haar pad hobbeliger maar ook boeiender maken. Daarbij staat ze ook stil bij dementie, en wat dit doet met haar en haar moeder. We zijn trots, sprakeloos, ontroerd ... door hun vorige post: "Dementie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home"

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

3 uren geleden

Sint-Margaretha

We voelen ons dankbaar en gewaardeerd door al deze mooie woorden... ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

4 uren geleden

Sint-Margaretha

Een dikke merci aan al de kinderen van GBS De Zilverlinde voor hun hartverwarmende tekeningen en spandoek! Hiermee willen ze iedereen steunen en een hart onder de riem steken in de aanloop naar de Warmste Week ❤️🔥 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 weken geleden

Sint-Margaretha

Voel jij je geroepen om af en toe eens met het busje van het dagverzorgingscentrum te rijden? Tijdens de ochtendshift, de avondshift of misschien wel allebei? Vind je het niet erg om daarbij te zorgen voor wat extra ondersteuning (bv. helpen bij het binnengaan van de woning)? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
👉Vergoeding: €15/shift - ochtend: 8-10 u. en avond: 16-18 u.
📧katelijne.janssens@zusters-berlaar.be 📞 016 26 92 88
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook