Nieuws

Reportage Het Journaal één 27/03/2020 (13.00 uur)

In het Journaal op één zat op vrijdag 27/03/2020 om 13.00 uur een stukje over het "vitrineconcerten" door Jonas Van Esch dat bij ons is doorgegaan. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken op het Youtube kanaal van onze vzw!

Tijdelijke sluiting deuren Het Convent en De Sprankel

Vanuit de overheid werd voor centra voor dagverzorging en dagopvang (Het Convent) een sluiting aangegeven t.e.m. 24 mei 2020. Voor de lokale dienstencentra (De Sprankel) t.e.m. 7 juni.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Infovergadering bouw Buurtzorghuis: Presentaties

Op maandag 18 november 2019 nodigden wij iedereen uit op onze eerste infovergadering over de bouw van het nieuwe buurtzorghuis.

Klik op de afbeelding om de presentaties van die avond te (her)bekijken!

Blog Filie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home

"Leef nu en geniet" is een blog van Filie, die vertelt over haar leven en alle dingen die haar pad hobbeliger maar ook boeiender maken. Daarbij staat ze ook stil bij dementie, en wat dit doet met haar en haar moeder. We zijn trots, sprakeloos, ontroerd ... door hun vorige post: "Dementie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home"

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

2 weken geleden

Sint-Margaretha

Wij zijn er klaar voor... Jullie ook?
Vanaf maandag 18 mei, kunnen onze bewoners terug bezoek ontvangen. Dit in de veilige babbelboxen in De Koepel, op afspraak!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 weken geleden

Sint-Margaretha

Wegens succes zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die zich graag mee inzetten in de thuisverpleging. Voor info mag je ons contacteren buurtzorg.holsbeek@zusters-berlaar.be of 016/31 69 00 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook