Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Reportage Het Journaal één 27/03/2020 (13.00 uur)

In het Journaal op één zat op vrijdag 27/03/2020 om 13.00 uur een stukje over het "vitrineconcerten" door Jonas Van Esch dat bij ons is doorgegaan. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken op het Youtube kanaal van onze vzw!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Infovergadering bouw Buurtzorghuis: Presentaties

Op maandag 18 november 2019 nodigden wij iedereen uit op onze eerste infovergadering over de bouw van het nieuwe buurtzorghuis.

Klik op de afbeelding om de presentaties van die avond te (her)bekijken!

Blog Filie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home

"Leef nu en geniet" is een blog van Filie, die vertelt over haar leven en alle dingen die haar pad hobbeliger maar ook boeiender maken. Daarbij staat ze ook stil bij dementie, en wat dit doet met haar en haar moeder. We zijn trots, sprakeloos, ontroerd ... door hun vorige post: "Dementie: reclamespotje van een gelukkige mama in de home"

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

2 maanden geleden

Sint-Margaretha

Ook wij vernamen via de pers het nieuws dat het zorgpersoneel een horecapremie krijgt van € 300 maar dat door de versnippering van de bevoegdheden het personeel van woonzorgcentra uit de boot valt. Onze verontwaardiging als organisatie is groot.

Wij willen vragen aan de politiek om de woonzorgcentra niet nog eens te vergeten en om bovendien eindelijk werk te maken van de onderfinanciering van onze sector. Anderzijds willen we ook aantonen dat we gelukkig wél op heel wat respect, warmte en steun kunnen rekenen van de buurt, familieleden, kennissen. Want ook dit staat vaak in schril contrast met het beeld dat de media schetst.

Daarom publiceerden we op onze webpagina een open brief, in de hoop gehoord te worden én uit het respect dat wij en bovenal onze medewerkers allemaal verdienen maar nu onvoldoende krijgen.

👉 zorggroepzvb.be/wp-content/uploads/2020/06/Open-brief-woonzorgcentra-vallen-uit-de-boot-onvoorste...
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 maanden geleden

Sint-Margaretha

Wat een verrassing! De familieleden van onze bewoners hebben de handen in elkaar geslagen en een leuke attentie voorzien voor alle personeelsleden. Dit om hen te bedanken voor al de goede zorgen en geleverde inspanningen van de afgelopen maanden. Daarbovenop hebben de bewoners meegeholpen door het knutselen van bedankkaartjes. DANKJEWEL! 🥰 😁 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook